Nieuwsbrievenreeksen ‘lage rugpijn’ en ‘mentale fitheid’

Lage rugpijn is een onderwerp dat heel wat van onze leden een interessant en nuttig onderwerp vinden. Daarom creëerden we een automatische nieuwsbrievenreeks rond lage rugpijn. Ook rond mentaal welzijn hebben we een nieuwsbrievenreeks opgestart. Beide campagnes gingen eind 2022 van start en lopen door in 2023.

Het doel van het 1ste project is vooral om mensen te sensibiliseren en hen kennis bij te brengen wat lage rugpijn precies is, wat je eraan kunt doen en tips en tricks voor lage rugpijn. In de 1ste fase schreven 289 mensen zich in. De reacties waren erg positief. Ook in 2023 blijft het belangrijk hier voldoende over te communiceren, zodat het aantal inschrijvingen op peil blijft.

De reeks ‘Versterk je mentale gezondheid in 7 weken’ startte ook eind 2022 op. De nieuwsbrievenreeks vloeit voort uit onze campagne ‘ikbenik’, waar wij als Solidaris ruim 3 jaar op hebben ingezet. Via de nieuwsbrievenreeks blijven we op laagdrempelige manier het mentaal welzijn van leden en niet-leden ondersteunen. Er schreven zich 460 mensen in.

Inschrijven kan op www.solidaris.be/nieuwsbrief-lage-rugpijn en www.solidaris.be/mentale-fitheid-zelf-versterken.