Socialistische Mutualiteiten, Bond Moyson en De Voorzorg worden op 1 juli Solidaris

Op 1 juli 2022 veranderen Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen, De VoorZorg Antwerpen, De Voorzorg Limburg en het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten van naam. Ze worden samen SOLIDARIS.

SOLIDARIS staat voor solidariteit. En solidariteit is onze kernwaarde. Al meer dan 100 jaar staan we als ziekenfonds voor een betaalbare, kwaliteitsvolle en toegankelijke gezondheidszorg. Al meer dan 100 jaar is solidariteit het kloppend hart van onze organisatie. Daarom kiezen we voor een nieuwe en logische naam: SOLIDARIS.

Solidariteit is vandaag belangrijker dan ooit. Als ziekenfonds willen we er zijn voor iedereen. Iedereen die ziek is, maar ook gezond. Het is dankzij die sterke schouders dat we er kunnen staan voor de meest kwetsbaren. Want kwaliteitsvolle, toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg, daar heeft iedereen recht op.

Onze socialistische ziekenfondsen in Vlaanderen zullen vanaf 1 juli 2022 dezelfde naam dragen. SOLIDARIS blijft garant staan voor een erg toegankelijke dienstverlening, op maat van iedereen: innovatief en online, maar evenzeer persoonlijk van mens tot mens. Iedereen moet meekunnen. Bij alles wat we doen, de diensten en producten die we aanbieden en de initiatieven die we nemen, zijn onze leden het vertrekpunt. We luisteren naar hen en zorgen dat we hen persoonlijk kunnen helpen.

Download het persbericht (.pdf)

Perscontact

Katrien De Weirdt | Woordvoerder Socialistische Mutualiteiten
0470 27 58 79